Precious Counselling & Coaching bestaat 5 jaar!

 

Vandaag bestaat Precious Counselling & Coaching 5 jaar! De eerste dag dat mijn website online kwam belde mijn eerste cliënt en nadien zijn er nog velen gevolgd.

Om dit eerste lustrum te vieren heb ik de volgende aanbiedingen voor je:

1)Actie – Breng een nieuwe cliënt met mij in contact en krijg allebei een sessie gratis.

Deze actie is geldig t/m 18-12-2014 

2)Wandel mee – Ik wandel zelf momenteel het Pelgrimspad, een eeuwenoud pad van Amsterdam naar Maastricht (en evt. door naar Santiago de Compostella...). Ik zou deze mooie ervaring ook met jou willen delen door een pelgrimswandeling te organiseren. Bijvoorbeeld rondom Reeuwijk is het verrassend mooi. Heb je daar interesse in en wil je op de hoogte worden gehouden van de plannen? Stuur me een mail met daarin ook welke dag(en) van de week jij normaal gesproken vrij hebt om zoiets te kunnen doen.

3) Laat je spiegelen door een paard – Afgelopen jaren heb ik vele cursussen gevolgd. O.a. op de gebieden burn out en stress, depressie, pesten, lichaamswerk, integratieve therapie, pastorale counselling. Recent heb ik ook ervaringen opgedaan met het inzetten van een paard in coaching, heel bijzonder. Een paard spiegelt je en geeft je inzicht op de manier waarop je verbinding aangaat en nog vele andere thema's. Heb je zin om dit avontuur aan te gaan, neem dan contact met me op.

 

Tot ziens!