Nationale WandelCoachdag

A.s. zaterdag 23 mei wordt weer de nationale wandelcoachdag gehouden. Er worden overal in Nederland en België activiteiten aangeboden waardoor je gratis en vrijblijvend kennis kunt maken met wandelcoaching. Kijk voor meer informatie op www.nationalewandelcoachdag.nl.

Waarom wandelcoaching?

Een wandelcoach loopt letterlijk en figuurlijk met je op en begeleidt je bij het verkrijgen van inzichten in wat er speelt bij jezelf. Maar ook hoe je dat daadwerkelijk kunt aanpakken en veranderen. In de natuur worden je zintuigen maximaal geprikkeld. De wind door je haren, de aarde onder je voeten. Je ruikt, hoort en ziet van alles. Je wordt je bewuster van je lichaam. Onderzoek heeft bewezen dat mensen makkelijker en sneller ontspannen in de natuur. Het is een basis om je op je gemak te voelen en gemakkelijker over jezelf te kunnen praten. Fysiek in beweging zijn ondersteunt de mentale processen. Als je iets bedenkt terwijl je in beweging bent beklijft het veel beter. Het wordt gemakkelijker om ook in de praktijk een andere situatie voor jezelf te creëren. Metaforen en symbolen uit de natuur kunnen worden gebruikt om meer inzicht te krijgen. Je maakt gebruik van dat wat er letterlijk op je pad komt. Je wordt je meer bewust van wat dat en waar het voor staat met je doet.

Met welke vragen ga je naar een wandelcoach? Bijvoorbeeld:

-Burnout- en stressklachten

-Loopbaanvragen

-Werkgerelateerde vragen

-Relatieproblemen

-Rouw en verlies

-Vragen rond identiteit, weerbaarheid, persoonlijke effectiviteit en zingeving

Kijk wel even waar de wandelcoach in is gespecialiseerd zodat de sessie aansluit bij jouw vragen.

Een inspirerende wandelcoachsessie gewenst!

 

PS Ik bied zelf geen activiteiten aan op de nationale wandelcoachdag, maar je kunt wel bij mij het hele jaar door terecht voor wandelcoachsessies. Ik geef je graag meer informatie hierover. Tot ziens!