Persoonlijk

 

Mijn naam is Francina de Pater-Huijsen. Ik ben getrouwd en moeder van 3 prachtige kinderen (1 dochter, 2 zoons).

Mijn hobby's zijn: sociale contacten onderhouden, reizen, lezen, wandelen en genieten van de natuur.

Tijdens mijn studie aan de Landbouwuniversiteit heb ik een tijdje in Latijns-Amerika gewoond. Ik merkte dat ik het ontzettend leuk vond om me in mensen, andere culturen & talen te verdiepen. Deze kennis & vaardigheden kwamen me goed van pas bij Stichting de Haven, waar ik in 1998 begon als vrijwilligster en waar ik in 2002 manager hulpverlening werd. Ik heb daar veel ervaring opgedaan met hulpverlening aan mensen in en rond de prostitutie. Sinds 2012 werk ik part-time voor IFES-Nederland. Ik coach de studentenwerkers die betrokken zijn bij projecten voor internationale studenten.

Als vrijwilliger ben ik betrokken geweest bij het starten van een internationale kerk, die werd bezocht door vluchtelingen en andere internationals. Ik was verantwoordelijk voor het pastoraat en daarnaast was ik spreker.

In 2003-2004 heb ik de cursus Psycho Pastorale Hulpverlening gedaan. In 2008 startte ik met de opleiding Counselling & Coaching van de ACC die ik een jaar later met goed gevolg heb afgerond. Eind 2010 heb ik mijn specialisatie gehaald op de gebieden traumaverwerking, PTSS, geweld- en conflictcounselling en conflicthantering.

Bij Stichting Groundwork volgde ik een drie-jarige studie pastorale counselling en integratieve therapie.

In 2009 ben ik gestart met mijn eigen praktijk Precious Coaching & Training.

Precious omdat ik geloof dat ieder mens kostbaar en waardevol is. 
Het is mijn verlangen dat mijn cliënten door de gesprekken en trainingen tot hun doel komen.